Четвер, 02.05.2024, 00:56
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 29
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Кам'янська ЗОШ

Головна » 2018 » Лютий » 22 » Тиждень початкових класів
14:04
Тиждень початкових класів

 

12-16 лютого в Кам’янській ЗОШ проходив тиждень початкових класів. Почався він з святкової лінійки, на яку завітали різні герої – шкільні предмети, математика природознавство, українська мова. З вівторка по четвер діти розважались на рухливих перервах, а після уроків відвідували різні заходи в актовій залі школи.

Вчитель 2 класу Т.О. Хажанець провела з дітьми  урок-свято «Щоб зубки були здорові», де героями вистави стали: Карієс, Цукор, тітка-Щітка, лікар-стоматолог, та маленька дівчинка Ксюшка зі своїми батьками. Їм розповідали про особливості чищення зубок, як правильно підібрати засоби для догляду за ротовою порожниною. В кінці діти переглянули відео-урок , де діти могли наглядно все роздивитись.

У середу  вчитель 3 класу О.М.  Альховік підготувала для малят подорож сторінками прочитаних казок.  Героями – помічниками стала Лисичка - Сестричка, та Поштарка, які запропонували свої завдання. Лисичка показувала предмети,  дітки згадували казки, в яких ці предмети зустрічались, а Поштарка читала телеграми, а малюки здогадувались, кому вони адресовані.

В четвер діти разом з вчителем 1 класу Я.Ю. Амеліною занурились в традиції святкування Масляної. Тут вони дізнались про частування в цей день в різних країнах світу, переглянули мультик про традицію цього свята в наших краях, винесли багато корисного для себе. Взяли участь у конкурсі «Що ми кладемо у тісто для млинців». Свято завершилось частуванням млинцями, які діти готували вдома з батьками.

Не менш насиченою була п’ятниця. Дітям було запропоновано взяти участь у квесті, який складався з 8 завдань, серед яких : перемістити сірник так, щоб вийшов правильний приклад, додавали в склянки з борошном і содою, оцет (де зашипить, та літера і потрібна), змішували фарби для отримання потрібного кольору, розповідали вірші, скоромовки та ін.. Після кожного виконаного завдання малюки  отримували одну літеру. І зібравши всі 8, мали скласти слово «ДИРЕКТОР». Саме в кабінеті директора отримали солодкі подаруночки – чупа-чупси.

Також  учні малювали малюнки про любов до рідних,  любов до своєї країни, до улюблених домашніх тваринок. Дарували самостійно виготовлені валентинки.

Тиждень вийшов насиченим, плідним і цікавим.

          

Переглядів: 342 | Додав: OCBITA | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]